Alla inlägg under februari 2008

Av C - 4 februari 2008 22:33

Kom precis hem med bussen från Liza. Äntligen har Lina blivit friskare, så hon kunde spendera lite tid med oss idag. MÄÄN ive missed you! Idag följde jag med Liza till hennes klippningstid. Blev riktigt gulligt på henne må jag säga. Senare gick vi hem till henne och drack kaffe tillsammans med Lina.  Efter den såkallade middagen, bestående två mackor, gick jag och mödde NADIJA och Alex. Christoffer kom även. Men eftersom att Liza aldrig kom och det var så kallt ute beslutade jag mig för att jag själv skulle gå NER till Liza. Men först mötte jag Linasötnöt. Tillsammans hand i hand, man skulle kuna tänka sig det iaf, gick vi hem till Liza och kollade på Shrek 3... Max joinade oss även han. Efteråt försökte Lina fjäska till sig en puss, men inte på begäran lilla sötrumpan. Nu ska jag iallafall... sova? Försöka åtminstone. Puss på er, och godnatt!

Av C - 3 februari 2008 17:49

Först vill jag bara hälsa till Lina att hon MÅSTE bli frisk för att jag saknar henne så himla mycket. Dessutom tycker jag så grymt synd om henne. Ingen borde behöva stå ut med dom där sjukdomarna. Inte för att hon har AIDS eller något men, ändå. Jobbigt.


Kom precis hem ifrån Alexandra, eller ah typ iaf. Gick ner och såg hennes grymt fräscha lägenhet, små snackade och sedan tog vi bussen upp till Alex och Annehill. Så satt jag och pratade massor med Alex. Kändes riktigt skönt, som om man kan andas igen. När jag sedan var på väg hem ringde Cayo, och det kändes så himla skönt att få prata med henne. Det blir alltid evigheter mellan oss, och det är inte helt OK för mig. Men vi lever så olika nuförtiden... det är så synd!!!

Nu sitter jag och väntar på mat, för efter maten ska jag gå och träffa Nadijasötnötigaungjävel!!! Blev så grymt orolig inatt när hon inte svarade när jag ringde. Kändes som om någonting hade hänt. Därför var det en otrolig lättnad när hon slog en pling till min mobil och förklarade att hennes mobil bara var död. Kände mig som en hönsmamma, men det blir så när man bryr sig om någon så mycket som jag bryr mig om henne och andra älskade.



Hur frågar man någon vad det är som håller på att hända?

Av C - 3 februari 2008 13:07

Godmorgon på er.


Hade en riktigt trevlig kväll med Nadija-älsk igår. Grymt kul när vi kom fram till att alltid när vi plannerar saker så blir det alltid ändrade planer och vi går åt skiljda håll. Men det gör ingenting, för vi båda vet att vi tycker om varandra ändå (så puttinuttigt). Kom hem till Max vid halv tolv och råkade tydligen somna, det är någonting jag inte alls kommer ihåg. Men säger han det så är det nog så. 1,5 timme. Sen bestämde vi oss nog för att helt enkelt sova. Då var klockan närmare fyra.


Vaknade imorse vid tio tiden. Jag hade ingen ork alls att gå hem, ingen ork att lyfta på benen och gå till bussen. Så jag låg kvar där och tänkte på allt och ingenting fram till tolv tiden. Då var det lika bra att gå upp. Max hade nämliga inga planer på att vakna, och jag hade inte hjärta till att väcka honom heller för den delen. Så, jag gick upp, skrev en lapp och smög ut så att ingen, ingen, ingen skulle veta att jag gick därifrån. Blev överlycklig när bussen kom som den skulle, blir överlycklig när saker och ting blir som man vill. Så nu ska jag snart iväg och träffa Alexandra. Måste bara fixa en del innan.


Puss.

Av C - 2 februari 2008 14:52

Var som sagt på bio igår med Max. Mysigt, åt middag på en liten kina resturang och gick sedan för att se "I Am Ledgend". Den var faktiskt riktigt bra! Åkte hem med 20.40 tåget och kollade på "Mr. and Mrs. Smith". Mys mys. Tog sedan bussen vid tolv och fick Sällskap av en kär gammal vän. Vid pia mötte jag Nadija älsk och vi gick hem till mig för att sova.


Idag vaknade jag upp vid kvart i elva pga min mobil. Eller pga Alexandra och Lina, så det var lika bra att gå upp. Sedan joinade jag Nadija till Pia där hennes mamma skulle hämta henne, och jag gick hem för att städa.


Känner mig riktigt stolt som ringt till alla mina syskon för att få en vecko-redogörelse om vad som hänt i deras liv. Det minsta man kan göra är ju att bry sig. Så. Nu har jag varit duktig... bara det där äckliga rummet som måste bli klart nu alltså.

Av C - 1 februari 2008 14:10

Sitter i skolan och känner mig helt död i benen. SÅ trött från igår. Undrar hur länge det håller i sig. Koffeintabletter? JA tack. Stör mig på allting runtomkring mig, för allting runtomkring mig är stört, eller ÄR störda. Jag orkar inte, jag har ont, jag är trött och jag vill bara iväg från den här stora lokalen. Men så bestämmer våran kära lärare Sara att hon ska ändra ordningen på listan och gå nerifrån och upp, vilket leder till att jag kommer bland de sista. Grymt roligt, INTE! Urs urs urs. Kan någon bara... göra min dag? Skulle bli otroligt glad då... suck.



Har suttit och tänkt på hur elaka människor kan vara ibland, utan att de ens tänker på det. Runt omkring mig, jag ser det överallt. Det kan vara från ett skämt till den allvarligaste situationen. Hemskt hemskt hemskt. Men så är det.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards