Alla inlägg under februari 2008

Av C - 12 februari 2008 18:57

Så nu kom jag precis in och är kall som en torsk eller liknande. Någonting kallt iaf. Hade utvecklingssamtal idag och det gick riktigt bra. Både mami och Agnehta "hitler (?)" visste tydligen att jag kunde mycket mer än vad jag visat. Hur de kan veta det har jag ingen aning om, men de är väl nå tankeläsare eller något. Fick bra respons på min saga dessutom, kändes som en riktig kick. Efteråt åkte gick jag och mötte mami i centrum för att hjälpa henne att handla. Senare åkte vi även och köpte mycket mycket god "mat". Börjar tycka om de här kvällarna vi har för oss själva.


För ett minimalt tag sen gick jag och mötte Nadija sötsak. Kändes skönt. Att få se henne överhuvudtaget, you know im in love with you girrrrl.


Mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Men tankarna finns fortfarande där. Två saker har jag iallafall strykigt ifrån föregående lista, progression.

Snart ska jag ner och hålla min moder sällskap och se på Gossip Girl, kanske får det mig på lite bättre tankar.

Av C - 11 februari 2008 21:49

Så sitter man här igen och känner sig sådär lagom, fast ändå så låg. Ja, jag är glad, jag har träffat både Linn, Nadija, Lina och Liza idag, och ja jag är grymt glad över det. Det finns bara ett mörkt moln över mig just nu. Som om det regnar och åskar och mullrar vart jag än går.

"It´s not so easy loving me, it gets så complicated all the things you´ve got to be"


Jag sitter här och tänker på det stackars trollet jag skrev om igår. Jag vet precis vart idén kom ifrån. Vet precis. Och som om han vet vad jag tänker och tycker så kommer han där. Tryck, Boom, FIASKO. Nej, ingen är kanske (som du säger p) så pass bra att denne kan trycka ner mig. Men om denne person nu är jag, hur blir det då? Min hjärna är i total kaos just nu och skulle verkligen behöva gå och vila den, men jag är inte trött. Jag vill skriva av mig. Jag vill inte gå runt och tänka för mig själv. SÅ nu kommer allt, i en enda stor harrang.


1) DU. Jag ber om en endaste liten sak. En mini sak. En obetydlig sak (kanske) i dina öron, en mega stor present i mina ögon. Tillit. Det handlar lite om tillit. Jag ber om en mini sak, och du kan inte ens ställa upp på den? Okej, det är fortfarande en mini sak, men det betyder för mig. Bara att få höra en ringsignal och sen en röst som det känns som om det var evigheter sen jag hörde skulle göra mig så varm innombords. Detta må vara svårt att förstå. Och jag kan inte förklara det bättre än såhär. Ni får tycka jag är larvig som hänger upp mig på det, men det betyder för mig.


2)DU. Du har själv varit med om det. Varit på exakt samma ställe. Mått precis lika pissigt. Så hur du kan gå och trycka ner andra människor en efter en kan jag för all min makt aldrig förstå. Vad fan vinner du på det? INGENTING, absolut ingenting annat än någon slags obehövlig makt. Makt av att kunna såra andra människors känslor. Men vem fan vill ha den makten? Du ska inte säga någonting männska, bara för att du är onaturlig och förstör din kan du inte komma och tro att du vet någonting. Hade kunnat vara vem som helst som sa det, men just att DU, DU som VET kommer och klankar, det går jag inte med på. Och nu när jag vet att jag inte är den enda som fått höra det här, du har sjunkit människa. Sjunkit.


3) JAG.  Jag lyckades, lyckades så hårt. Lyckades så in i helvete hårt. Och jag vet att det mesta berodde på att jag hade sådan enorm lust att kunna ge igen på dom som varit där och klagat på klagoplanket. Men nu har någonting hänt. Någon som lyckats vill lyckas ännu mer. Klagar över någonting som egentligen inte behövs att klagas på. Är det här någonting pga medierna? Troligen.


Nu går jag och hänger mig.

Av C - 11 februari 2008 17:02

Först och främst vill jag bara tacka Alexander för att han dragit ner det lilla självförtroende jag hade rakt ner i en lerig pöl. Tack. Verkligen. Nu får jag börja om och försöka klättra upp för den hala väggen än en gång, mucho gracias. (förstå ironin över det hela)


Måndag morgon, alltid lika förjävlig i början. Men jag klarade det, like always. Känner mig riktigt duktig i jämnförelse till hostlinaochlizahost. Jag och Bex, right?

Engelskaprovet kändes riktigt nice för en gångsskull. Klarade det förhoppningsvis väl. Fortsättning på torsdag så vi får se. Pratade precis med min kära syster. Bestämde att jag ska åka till uppsala söndag-tisdag nästa vecka. There you go, now you know.

Ikväll ska jag troligtvis ner till Lizafisa och dricka vaniljte, om planerna går som de skall. Just nu är min moder nere och handlar god mat, mmmmmm. Känner mig riktigt störd i huvudet just nu, men då är väl allt som det ska antar jag ?

Av C - 10 februari 2008 16:25

Söndag. En tråkig, regnig, tröttsam söndag. Har pluggat som en jag vet inte vad hela dagen. Nu återstår bara att komma på en riktigt bra saga. Någon som har ett bra tips kanske ?


 Igår kilade jag ner till Lina och fastnade där, hade en riktigt skön stämning "along with" Bob Marley. Sedan gick vi till centrum och mötte Linn för att handla lite kvällsmat. Fick en riktigt stor överraskning när en viss människa befann sig där. Urs vad jag skrattade åt det i morse. Sen gick vi iaf hem till Linn och käkade rikligt med Tacos. Jag åt för mycket och sedan dog jag, jag gick alltså hem och sov vid halv elva på kvällen. Kände mig som en liten tioåring. Fast jag behövde det nog, idag är jag faktiskt lite smått sjuk. Stackars lilla ynkliga jag. Nu ska jag försöka få igång min saga.

Av C - 8 februari 2008 17:21

Jag har en vän. En vän som är så olik mig, men ändå inte. Hon har attityd och sin egna stil, jag är vek och följer någon slags ström. Ändå finns det någonting, någonting som vi har gemensamt. Detta gör att vi kan sitta och prata om allt i flertal timmar. Denna vän, en speciell vän, har ett namn. Tack för en bra dag Lina.



Idag har det varit skola skola skola, känner mig otroligt seg i huvudet. Men någonting gör mig ändå så pigg. Senare kanske jag ska ner till Max. Det beror på om någon hör av sig vill säga. Movie time. Lizfiz drog till annie med tjugo i två tåget (hörde jag). Så hon försvann fort. Fick ett sammanbrott i skolan, för första gången i gymn. Vi skulle nämligen sitta och lyssna på Paolo Roberto´s föreläsning och sedan diskutera den. Jag som då såg den i tisdag hittade ingen anledning till varför jag skulle behöva genomlida det, och diskutera denna (som jag redan gjort hela veckan med min moder) igen. Så jag fick svårt att andas, ville slå ner allt som kom i min väg och samtidigt skrika tills mina lungor slutade fungera. Ingenting blev bättre av att det var total kaos när vi skulle kolla på någon jvl film om hur man skyddar sig från el. Så direkt när lunchen kom sprang jag i stort sett hem till Lina. Lite frisk luft och någon att prata med och i was back on track.


Nu ska jag ner och göra ngt till middag, i think.

 Have it gooooooood

Av C - 7 februari 2008 22:30

Kom precis hem, eller in, eller något i den stilen. Firade kusiluren idag (GRATTIS ÅTERIGEN). Han fick något slags dataspel utav oss och en über skön tröja. Jag vet, för det var jag som valde. Fick kaka och kaffe + middag. Riktigt mysigt, men även krävande. Det var jag som var offret idag, klanka ner klanka ner klanka ner. Men det är så våran familj fungerar. Bara att tat. Varför tror ni annars jag står ut med så mycket? (även om jag börjar bättra mig rejält).


Imorgon blir det lite mys med Lina, förhoppningsvis även nadija och så såklart Max - vi pratade om att hyra film. "Jag förklarar ner nu Chuck och Larry". DEN har jag velat se sen en viss männska började prata om den. SKULLE ha sett den på Bio, men fick dissen. Så är livet.


Men nu, nu ska jag läsa Liza´s blogg och sedan krypa till kojs.


Good night and sleep tight.


Av C - 6 februari 2008 13:53

Sitter och väntar på att min moderkaka ska komma och hämta mig. Planerna till att åka till uppsala blev uppskjutna och vi bestämde oss för att istället åka till Kista. Ska kolla på förtrollad och ha det allmänt mysigt. Hon känner sig så ensam utan pappa, det är nästan så att man fäller en tår, guulligt.


Hade brottning på idrotten idag, urs. Har fått någon slags knäskada, i låret? Haha.. Det gör så sablarns ont. Någon som har en ide om vad man kan göra?

Av C - 5 februari 2008 17:15

(For once, im not gonna take it)


Käkade precis en über god middag tillsammans med... mig själv. Japp i min egna lilla ensamhet. Satt och glodde in i tvn och kände mig helt lost i mig själv.

Märks att mamma inte vill vara ensam den här veckan. Ikväll vill hon dra med mig på Paolo Roberto´s grej om självkänsla, imorgon har hon plannerat att åka in till uppsala och på torsdag ska vi till upplandsväsby. Im like wooot!? Men jag förstår henne trots allt.

känner mig faktiskt en gnutta sjuk, men jag inbillar mig nog brara... får vi hoppas.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards