Alla inlägg under februari 2008

Av C - 25 februari 2008 15:45

Så var man hemma i ett tomt hus, ni hör mig inte klaga! Så otroligt skönt att komma hem och bara höra tystnad. Nu sitter jag iofs med högsta volym och dunkar, sånt jag inte kan göra när vissa andra är hemma. Då blir det bara klagomål.

; Måndagen rullade förbi med ruskig fart. Skulle sluta tjugo över ett, fick sluta fem i istället. Så mysigt med solsken dessutom! Sedan skulle jag egentligen gått hem till Nadijaälsk, men hon blev sjuk. Så efter skolan gick jag Lina och Liza till Lindex och jag fyndade ett par vita leggings för 29 spänn. Perfekt. Sedan vandrade vi vidare hem till Liza och drack lite vanilla te! Mycket mysigt att umgås med de där flickorna. I adore you, hope you know! Funtilerar om jag ska ner och göra mig en stor kopp capu-capu. Får se. By The way (som det så fint heter) så var det en stor diskussion mellan tjejerna angående lördagen idag. Många åsikter. Vi får helt enkelt se hur det här urartar sig.


Stod och funderade imorse, i väntan på bussen. Jag vet att jag nämt att det blivit en massa klotter i skogen vid mig. Nu undrar jag, ska man verkligen klottra om man inte vet hur det man skriver stavas? Skrattade lite smått åt det.


Nej, nu är jag alltför sugen på capu för att kunna vänta. Update later!

Av C - 24 februari 2008 21:24

Jag måste bara uppdatera och säga hur äcklad jag blir och Liza vet precis vad jag pratar om! Jag blir totalt galen på vissa människor. Urs Urs Urs! Ingen aning om varför jag reagerar så hårt. Men det gör jag.


Var ute med Nadija, tack för att du räddade mig från inbördeskriget här hemma. Can´t thank you enough. och liza. JAG RINGDE DIG VISST! TRO DET ELLER EJ DIN LILLA SKITUNGE!

Av C - 24 februari 2008 17:53

Så var hela det här härliga lovet över och kvar återstår en måndag, en måndag som innebär tidig morgon och sent avslut. Visserligen är det många saker som kommer kunna få mig att se frammåt. Men till att börja med vill jag berätta min mysiga kväll med Linn.


Åkte med tjugo i nio tåget till Kallhäll. Trött som en sengångare och bara allmänt avstängd i huvudet. Hon kom och mötte mig och tillsammans gick vi och köpte godis och coca cola vilket ofta är våra ingredienser för en bra kväll. Hemma hos henne sjöng vi singstar sent in på natten och slutade inte förrän hennes kära grannar ville sova och bankade i väggen. Då kollade vi istället på film. Wallander - Mörkret och Mitt liv utan mig. Sistnämnda är precis som Ps I love you, en femstjärnig film som man bara måste se. Speciellt om man vill gråta för någonting annat än sig själv. Imorse, eller snarare halv ett steg linn upp och fem minuter senare kommer hon upp. Min lilla ängel överraskar mig med frukost på sängen, och för att vara ärlig är det första gången jag får det. Därför började min dag väldigt underbart. Jag tog sedan tåget tillsammans med Nadijaälsk till Bålsta och hennes kära pappa var så snäll att skjussa mig upp för centrumbacken. Thanks.


Väl hemma kollade jag bara på tv med mami . Alexandra försökte återigen få mig att gå ut och springa. NO way! Im fat, get used to it.


Nu åter till mina framtidsplaner. Nästa helg blir det partey tillsammans med Linda. Nu är det tillåtet för dig att bli uppspelt gumman!!! Sedan återstår endast tre dagar till min sweet seventeen day. tre dagar efter denna dag blir det paketöppning, och hur kul tycker inte jag att det är. Sen vet jag inte, där tar liksom allt roliga slut på något sätt. Ah det är väl då 25/26 mars när mamma och pappa ska på jubileum, men det är ju långt kvar tills dess.


Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Jag ska nog försöka somna tidigt så att jag iallafall nästan kommer i tid imorgon. Ska bli liiiiite kul. Men bara lite, endast för att få träffa alla de där glada människorna. Förhoppningsvis får jag komma hem till nadija efteråt. Det är nämligen så att jag älskar att sitta och sippra kaffe hemma hos henne. It makes my day almost everyday.


Hoppas ni haft en/ett trevlig/t helg/lov. Och ni lyllosar som får lov nu, grattis till er. Spendera det väl!


OVER AND OUT.

Av C - 23 februari 2008 17:00

Gårdagen är något jag egentligen inte vill ta upp. Men jag kan alltid berätta om det glada. Vaknade hemma hos Liza och gick som vanligt (like a onenightstand) innan hon hade vaknat. Kom hem, duschade, träffade Nadija och åkte sedan till Kista tillsammans med mami. Mysigt. Vi kollade som jag nämnt tidigare på PS I love you, det är verkligen en film som ni ska se. Tror aldrig jag gråtit och skrattat om varandra så äkta som jag gjorde till den filmen. En femstjärnig bedömning. Kom hem och, ja där hoppar vi över en del. Gick ut nästan på en gång och träffade då Linn. Vi gick tillsammans hem till Ronny där även Veronik/ca Fredric och Viktor befann sig. Vi tittade på lite sjuka saker från Youtube och skulle sedan se en film om Motorsågsmassakern i texas. Inte för att någon var direkt koncentrerad. Den funkade.


Idag kom jag in och fixade mig lite innan jag gick och mötte Alex för lite små gossip. Känns grymt bra att kunna göra sånna saker tillsammans med honom! Thank you Bitch.


Har även bestämt mig för att vara oupptagen ett bra tag framöver, OM inte någon jävel kommer och tar mig med storm vill säga. Men jag tror att det kan vara svårt att göra det med mig två gånger, faktiskt. Jag som alltid varit hon med huvudet uppe i det blå börjar sakta men säkert bli mer och mer jordnära. Where did my inspiration go? Somebody must have taken it from me. Well well . Så är det iallafall. Kom nämligen att tänka på att jag alltid var "kär" förut. I allt och alla. Nu har jag inte varit sådär riktigt kär på snart ett halvår, och det är olikt mig. Tro mig. ELLER fråga Linn - she knows the story. Hmm, kanske är sant det där att tiderna börjar förändras. Fan dig Alex som alltid kommer med dina tankeställare.



Ikväll får vi se vad som händer. Kan hända att jag följer med Nadija, men jag är väldigt osäker på den fronten. Känner mig inte riktigt för att träffa massor av nya människor idag. Idag kommer nämligen alla få fel uppfattning av mig. Just a feeling. And it is not so fun.


Ring mig. Jag är på prathumör.

Av C - 22 februari 2008 13:52

Igår utvecklade sig ändå till en relativt bra dag. Var hemma hos Nadijaälskling och drack massor med kaffe som vanligt. God i love to spend time with that girl. Sedan gick jag hem och gjorde egentligen inte alls mycket innan jag ringde Lina och bestämde att jag skulle börja röra mig neråt. I centrum backen möter jag Alexandra och Alexander, och Alex ber mig att gå en bit med honom vilket resulterar i att jag kommer lite försent till Girlsen som står och väntar på mig. Nåväl. Efter att vi köpt lite läsk och "tilltugg" gick vi hem till lina. Det var alltså Lina, Liza, Ida och jag och lite senare kom även Bex. Vi såg på The Heartbreak Kid och Number 23. Senare gick jag och Liza hem till henne och hon satte sig vid datorn. Så jag satt och spelade + lyssnade på musik. Tillslut lackade liza satan och tog min mobil + tvingade mig att lyssna på Idol-låtar som fick mig att bli alldeles tårögd.


Jag vill bara tacka alla, alla som finns där jämt och ständigt. Det finns inga ord och jag vill inte ta upp några namn, inga namn nämnda = inga namn glömda. Ni vet precis vilka ni är, ni som får mig att vara så stark och ni som lyckas få mitt leende att stanna på rätt ställe. Tack.

Av C - 21 februari 2008 16:44

Mitt humör är på lägsta nivå just nu och allt jag vill är att mamma ska komma hem. Annars känner jag på mig att ett eller flera glas kommer gå till spillo den här dagen. Jag vill ta sönder allt jag ser, slå hårt och sparka tills jag inte orkar längre. Bara ta ut allt adrenalin som runs trough my vains just nu. Så tänker jag att jag ska skriva av mig lite av allt som rör sig runt om i min hjärna. Men det går inte, för det finns inga jävla ord... allt bara står stilla. OCH MAMMA SVARAR INTE I HENNES MOBILTELEFON!

 Känner mig som en riktig kärring.... på väg hem från Nadija idag ser jag hur jävla mycket småglinen har klottrat överallt på träden och stenarna, alltså ÖVERALLT i skogen. SKAFFA ER ETT JÄVLA LIV istället... Visst visst det piggar upp lite, men vafan! VAFAN! Ser helt förjävligt ut när någon skriver PLAYGIRL på ett träd? MOGET, MOGET! Kunde väl åtminstone skriva någonting bättre. PALLA PLAYGIRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kan någon bara operera bort det här i min hjärna. För jag orkar inte med det här, JAG VILL VARA GLAD GLAD GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




http://bretleduc.com/upload/Music/Hole-Violet.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=xOA8QT-sk4M

http://www.youtube.com/watch?v=mdRd3k4CIAg&feature=related

(Till alla arga människor idag)

Av C - 21 februari 2008 14:01

Jag har verkligen ingen tur alls "in the game off love". Verkligen inte alls. Jag är så ARG, hela jag är så fruktansvärt jävla arg. Jag blir så trött på att de tror att de kan behandla en hur jävla förjävligt som helst. Igår upptäckte jag att jag inte ens är värd att lägga ner lite ord på, lite ord som förklarar hur förjävligt läget är. Istället ska jag behöva höra det från en av de som kommit att stå mig jävligt nära. Personen i fråga fyller snart myndig och kan inte ens stå för hur han känner och tycker eller tänker. Att sedan ignorera och låtsas som om man inte existerar gör inte direkt saken bättre.


Nej jag blir så förjävligt äckligt trött på det här. Att ständigt trampa fel och tappa fotfästet, sedan gör det ont, jävligt ont. Fasten förutsättningarna inte var de ljusaste.

Av C - 21 februari 2008 13:43

Nu kommer det komma ett skit långt inlägg säkerligen. Med tanke på att jag varken varit hemma eller inne på någon dator.


- I söndags tog jag bussen till uppsala, till min kära uppsala. Tommy kom och hämtade mig vid stationen och sedan åkte vi och handlade. Tommy gjorde sin supergoda "kycklinggryta" med pasta, man måste äta den för att förstå hur god den verkligen är. Sedan kollade på på två inhyrda filmer. "The Ex" (eller någonting) och "Flickan i källaren" (den är verkligen inte att rekommendera).


- I måndags gick jag upp i hyffsad tid. Vaknade före Gabbi och kände mig helt enkelt tvungen till att hoppa på henne. Efter det fick jag sånna skuldkänslor så jag gick och gjorde frukost. Kom ner till "stan" efter många om och men, men då hade lusten gått ur helt och hållet ur både mig och Gabbi. Så vi gick hem igen.


Tisdag - Vaknade grymt sent pga sömnbrist under natten. Tillslut bestämde jag mig helt enkelt för att gå upp, jag visste ju att Mami skulle komma. Så jag slängde i mig lite frukost sen gick vi återigen ner på stan, nu med bättre förutsättningar. Så jag inkasserade iallafall en rosa liten gullig t-shirt som jag är helt förälskad i. När jag kom hem skulle jag ha träffat Liza efter att ha mött Nadija. Men Liza var inte riktigt färdig och jag beslutade mig istället för att träffa Alex och Alexandra som så innerligt försökt få tag på mig under veckan.


Onsdag - Ja. Jag gick upp relativt tidigt för att gå till Nadija älskling. Så jag vaknade, duschade och gick sedan hem till henne. Åt lite frukost och jag fick ett.... samtal***.  Sedan tog vi bussen ner till Ungdom. Lina och Liza joinade oss också ett tag. Jag och Nadija gick och väntade på att Linn skulle komma till Bålsta. Nadija tog bussen hem och jag åkte tillsammans med Linn, Ronny och Viktor till Kista för att kolla på bio. Viktor fick som han ville och vi kollade på National Treasure. Den funkade faktiskt. Sedan åkte jag hem till Liza och kollade på Sweeny Todd och Gilbert Grape.


Torsdag - Idag gick jag upp vid halv ett. Skulle egentligen ha följt med Nadija till Abf men det blev inställt. Nu sitter jag här. Behöver egentligen skriva mitt referat men jag har så mycket tankar som snörrar i huvudet på mig. Irritating. Ikväll blir det troligen filmkväll hemma hos någon av tjejerna. Mys pysigt. Jag är verkligen på uruselt humör idag.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards