Alla inlägg under februari 2008

Av C - 17 februari 2008 14:21

Jupp. Om ungefär en timme drar jag här i från. Sätter mig på en buss och bara chillar med lite music. Kommer nog vara rätt skönt ändå. Och tack gode gud för att pengaproblemet löste sig - thank you mum.


Plötsligt försvann bara allt mitt glada humör ut i intet. Well, thats the way life goes. Nothing we can do about it.

Av C - 17 februari 2008 12:23

Jaha. Så satt jag här. Om några timmar sitter jag på en buss mot min kära syster i uppsala. Mysigt pysigt, får se vad vi ska hitta på då. Men, inte för att vara elak, så längtar jag mer till på tisdagen. Blir lite smått irriterad över hur mamma ska komma och lägga sig i mitt LIV/LOV. Alltid, alltid, alltid är det så. Hon säger något i stil med "Ring Andrea/Kulan/Bejja, hon ville att du skulle ringa." Så ringer man och alltid säger dom "Nej men mamma undrade om du fick vara här några dagar." Därför kan jag för hela mitt liv inte förstå varför hon klagar över att jag aldrig är hemma? It´s so damn irritating! Okej om jag inte hade haft något liv och bara satt hemma och degade, vid det tillfället hade jag förstått om hon ville ha iväg mig.


Imorgon fyller söta bror min år. Den skithögen är i Umeå så jag har därmed bestämt mig för att inte köpa någonting. Hade möjligtvis gjort det om han a) hade önskat sig någonting och b) om jag hade haft pengar för att köpa det han önskade sig. Så är inte läget och därför blir allting = 0.


Jag upptäckte igår att det bara är två veckor kvar till min födelsedag. Och för första gången på väldigt länge sitter jag och hoppas på att jag får det jag verkligen har önskat mig, en tv till mitt urtrista rum. Det tråkiga med att vara uppspelt över en sån grej är att den oftast aldrig kommer gå i uppfyllelse, och det irriterar mig. Någonting mer som irriterar mig är mina kära syskon. Jag går och önskar mig en digitalkamera i upp mot tre/fyra år, men inte har jag fått någon. Så jag tänker "okej, antagligen är det en för dyr present.. det är lugnt". Min mami fyller år och hon har inte önskat sig någonting vidare speciellt. Och vad bestämmer dom sig för att köpa? Jo, EN DIGITALKAMERA! Är det här någon slags ut..mobbning?  (Nu låter jag som en missnöjd liten brat, men ingen kan ju vara perfekt)



För att skriva om någonting intressant, som kanske inte är så intressant, var jag hemma hos Liza igår igen. Vi kollade på melodifestivalen, och var det någon mer än jag som vaknade och nynnade på "jag vill haaaaaa, kebab pizza". Urs, urs och återigen URS vad jag skrattade. Riktigt ful låt. Tänk om Sverige hade röstat fram det till vårat bidrag. Genant.

Av C - 16 februari 2008 16:10

Från ingenstans kändes det precis som igår, när Emil höll mig upp och ner rakt i luften. Som om allting bara föll ihop. Fast i grund och botten förstår jag ändå. Och jag kan skratta åt det. Patetiskt patetiskt patetiskt. Vissa saker skrattar jag bara åt. Kan inte någon bara få allting att sluta snurra? Have a good time togheter, you match like the sun and the moon you know.¨






http://ashmagash.diinoweb.com/files/Lupe%20Fiasco%20-%20Daydreaming%20%28ft%20Jill%20Scott%29.mp3

Av C - 16 februari 2008 15:40

Kom hem från Max/Liza här för ett tag sen. Gick ner till dom igårkväll, sen låg jag och kollade på film/tv fram till klockan fem? Då stängde Max av tv:n och vi somnade nog ungefär samtidigt. Imorse vaknade jag, som vanligt före Max (han ligger nog fortfarande och sover), och låg och försökte lista ut vad det var Annie och Liza låg och kollade på i rummet på andra sidan väggen. Efter många försök, men inget rätt svar, gick jag ut och joinade dom. Det visade sig att det var "Andra Avenyn" de låt och tittade på. Tog bussen från vårdcentralen till minigolfbanan klockan tre, och alla som bor i bålsta vet att det är en grymt kort bit att åka buss på, men jag orkade bara inte gå i kylan och blåsten.


När jag kom hem kände jag hur hela min mage skrek efter någon energi att börja... mala på? ... Och som om mamma eller pappa visste hur det skulle vara hade de bara ställt godisskålen sådär på bordet. Men tro det eller ej, jag valde en macka framför godiset. Gjorde även en Islatte, så nu är min dag gjord kan man på sätt och vis säga.


Tänkte dra på en av filmerna jag fick låna av Liza igår, men jag vet inte.. kanske tar en dusch först... hmm..


over and out, for now.

Av C - 14 februari 2008 22:12

du kanske kan komma förbi en stund

på måndag och bara vara

(vi kan iallafall försöka)


och du kanske kan hitta en ledig stund

på tisdag så du kan hålla om mig till

de sena timmar inpå natten

(ingen gör det så bra som du)


och du kanske kan ta en sväng förbi

här på onsdag så du kan lägga

dina kläder i en hög på min stol

och andas kärlek

(om bara för några timmar)


och du kanske kan komma hem till mig

på torsdag och laga mitt trasiga hjärta

med vackra ord och läppar mot läppar

(det hjälper iallafall ett tag)


och om du inte har något planerat

på fredag kanske du kan komma hit

och plocka ner mina osynliga stjärnor i taket

för dom uppfyller inga önskningar längre

(jag har försökt varje natt)


och har du lust kanske du kan komma hit

på lördag och hjälpa mig att hitta mina sinnen

(sen du försvann har jag haft så svårt att hitta dom)


och har du ork kanske du kan komma hit

på söndageftermiddag och stanna föralltid.



(författare : okänd) 


Av C - 14 februari 2008 15:27

sitter hemma hos nadija och är osocial mot min självaste flickvän. men så får det vara för tillfället. Alex är som vanligt dum i huvudet, men det var ju ingen direkt nyhet, eller?


Har varit på riktigt konstigt humör idag. Förlåt alla som bllev indragna i det. men tack vare lite kärleks-kaffe och ömkan från en väldigt speciell person så gick mitt humör upp på topp, tack nadijaälsk.


Solen skiner över bålsta idag. Och jag hoppas alla upplever stor kärlek utan materiella saker. för det behövs inte. på finska betyder faktiskt alla hjärtans dag typ något med att ge kärlek och omtanke  till vännerna runt omkring, det sa iallafall allan (våran lite små störda lärare i foto.) Gull gull. Imorgon är det fredag, någon som vill leka med mig? Puss.  

Av C - 13 februari 2008 23:02

Ja, eftersom att jag kanske inte har tid att skriva imorgon tänkte jag bara slänga in att alla får ha en bra överreklammerad alla hjärtansdag imorgon. Själv ska jag dricka kärleks-kaffe tillsammans med Nadija söt, sen får vi se vad dagen mer drar in. Mami har en liten överraskning. Ser fram emot den. Nu ska jag gå och sova och drömma om min lilla prins.


Puss på er.

Av C - 13 februari 2008 16:55

Sitter och lyssnar på lite skön musik. Kom hem från Lina för ca en timme sedan, lite mindre. Skön dag idag med solen högt på himlen. Då blev lilla jag grymt glad. Så idag kom jag till skolan, Lina var inte där och förklaringen till det är att Liza VAR i skolan. De kör någon slags varannan grejj. SÅ, vi hade samtal med syv. Blev helt körd i huvudet och nervös. Har fortfarande inte kommit på vad det är för inrikting jag ska välja, och det börjar ju närma sig nu. Urs. Sen gick iallafall jag och Liza hem till henne där Max låg och var helt groggy (?). Hämtade iaf skridskor och bytte om, sedan var det ishallen som gällde. Gick underbart bra, och jag ramlade faktiskt. Så. Då har man lyckats bra. Slutade vid tio i ett (?) och gick för att möta Lizas mamma tsmns med Liza. Sedan gick vi och köpte Ballerina kakor och gick hem till Liza än en gång för att dricka lite kaffe. Skönt att sitta ute i vår solen, man får sånna vår känslor.


Liza skulle kila med tåget till sin lilla Mormor och jag gick hem till Lina istället, här vill man inte gå hem inte. Så vi gick en låång promenad och pratade om allt och ingenting, främst pengar. Tog fyra bussen hem och så hamnade jag här. Känner mig helt slut.


Senare ska jag ut och träffa Nadija söt. Så det känns bra.


Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag har ingen aning om vad som händer. Blir väl att åka hem och ta det lugnt antar jag. Kanske umgås med mamma. OM en viss person inte hör av sig vill säga. Men det tvekar jag stort på. Haha. Känns stört. Vi bor båda i bålsta men har ändå inte trättats, ens sett varandra, på snart en vecka. Uj uj uj - what a joke.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards