Alla inlägg den 28 juli 2008

Av C - 28 juli 2008 19:17

to walk away from his anger.


Gårdagen blev helt knas, det verkar som om det blir mer och mer vanligt att oväntade saker händer i mitt liv! Först och främst stekte jag lite i solen innan jag bestämde mig för att gå och möta Nadija. Vi gick sedan hem till Ida på lite kaffe och mys. Åt sedan en mäktig middag tillsammans med Alexandra. Efter ännu en kopp kaffe skulle vi i våran tur möta Lina vilket ledde till att jag och Alexandra splittades upp. (En gång är ingen gång, två är lika med noll.) Jag, Lina och Robin satt och småpratade lite innan jag gick vidare hem till mig.


Sedan kom Alex och Ida hem till mig, eftersom att vi helt klart skulle in till stan idag. Det slutade med att jag inte har sovit en ynka minut den här natten. Så vid halv tolv ikväll har jag varit vaken exakt ett dygn. (grattis cornelia, ännu en sak att bocka av på din "att göra lista".)


Har varit mysigt idag. men varmt! Jag, Alexandra, Alexander och Ida åkte in med tjugo i tolv tåget och gick raka vägen till RICE där det blev lite Sushi och annat gott. Efter att ha strövat omkring i olika sorters affärer utan något som helst resultat slutade det med att vi åkte hem. Den absolut mest tysta tågresan jag någonsin varit med om. Kände hur hela världen var så långt långt borta som det möjligtvis går, kände hur trött jag var i hela kroppen, ögonen och hjärnan. Men jag ska absolut hålla mig vaken, det har jag bestämt med mig själv!


Nu ska jag upp och iväg .... igen.

Wish me luck.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards