Alla inlägg under mars 2007

Av C - 8 mars 2007 22:08

Sitter här med en grymt skön ansiktsmask, this i like! [En sån där varm sak också!] Så synd att Snuttään åker imorrn när Älsklingen kommer [förhoppningsvis]. Men så kan det gå. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här med "en". Men det blir till att lista ut imorgon. Nu ska jag kila och sova!

Av C - 8 mars 2007 17:24

Ursäkta för det störda inlägget tidigare idag. Linda hade bestämt sig för att vara lite elak mot mig och drog därför ut internet kabeln på lunchrasten. Sitter här i min ljusblå as mysiga tröja som jag fick av min mor idag. (Tror att det var pga. mina braiga omdömmen.) Sen fick jag ett par salming trosor också, så nu är jag mättad för dagen. Käkade en grymt tidig middag idag. Egentligen var det menat som mellanmål men så blev det inte. Så nu kommer väl pappa tjura ihop när han kommer hem. Ikväll eller inatt så kommer min Älskling hem. Har saknat henne så grymt mycket. Helt otroligt skönt att hon kommer tillbaka. Vet dock inte hur jag ska förklara situationen i skolan för henne, det med att hennes pojkvän hatar mig eller det med att en av våra vänner bestämt sig för att vara allmänt arg på mig. Hur ska jag kunna förklara när jag inte har en aning om varför det är så? Får duga med "det är bara så". Om jag vågar ska jag gå och träffa Lennä lite senare. Stackars älsklingen, du ska se att det ordnar sig till det bättre efter måndag. Det kan jag [nästan] lova. For so long suckers.

Av C - 8 mars 2007 11:38

Sitter här i skolan, slängde nyss i mig en tallrik med pasta och grönsaker. Mumsigt värre, eller det funkade iallafall. Allting idag känns stört.Nu åker internet

Av C - 7 mars 2007 18:58

i huvudet gör jag en nostalgitripp tillbaka. försöker i all deprission finna tröst genom att tänka vad som skulle hända om jag ändrade på saker och ting. "varför, det är redan försent!"underförstå mig inte, jag mår bra. jag mår fasen så bra. men jag kan inte se det lyckliga just nu. kan inte se varför alla människor bestämt sig för att le så fort man möter dem. jag skiter väl fullständigt i om dom använder collgate eller eller inte.

Av C - 7 mars 2007 16:38

Det är dags att släppa alla hämningar,låta dig vandra vidare in till intet. Ett beslut, fattat av den som inte har tålamodet.Självklart har det alltid varit mitt fel,mina åsikter,mina tankar och mina självfördrivna ord som åstakommit allting. Inte längre. Klarar av galant att sitta i min ensamhet och låta den salta vätskan rinna över kanten.Ingenting har med dig att görasamtidigt som du är allt.Samtidigt som du var allt.

Av C - 7 mars 2007 15:50

Så jag sitter här än en gång och känner mig allmänt nere. Vill inte vara såhär! Jag orkar inte! Vill bara sopa allting under mattan, men min mamma har lärt mig att ta tag i problemen. Problemet här är att jag inte hittar något problem. "Då är det väl bra" tänker ni, men så är det inte. Sen känner jag mig så dålig, när jag inte kan göra absolut någonting för att göra min mor på bättre humör. Hon är för tillfället precis likadan som jag. Eller jag är likadan som henne. Komplicerat. Så jag har spenderat hela min dag till att teckna. Teckna ledssna mörka människor och kluddra ner tänkvärda ord. Inga speciella lektioner då alla lärare är "sjuka". I stort sett bara träslöjd och musik, övriga lektioner har jag tecknat på. Har inte funnits någonting att göra. Tappar humöret om och om igen, plockar upp det och tappar igen. Sista gången blev då Simon skojjar till det om att han hatar mig. Visst visst, jag förstår mycket väl att han "drev" eller vad han nu gjorde, men det gör mig iallafall ledssen. Blev lite lessig på Emil också, för en grymt töntig sak som bara möglar i min hjärna. (tack J, tack snuttän, tack pälsklingen min)

Av C - 6 mars 2007 22:10

Daniel Johansson, älskad "son" och bästa vän. Det här är en kille man absolut inte kan sluta älska, han är underbar rakt igenom! Den här pojken har jag känt i tre år, TRE år, och jag har aldrig upptäckt någonting dåligt eller något som gjort honom "oälskvärd". Jag vet att du har "lite problem" [ska inte gå in på detaljer just nu] men jag vill att du ska veta om att jag, och väldigt många fler, älskar dig så stenhårt mycket! Skulle inte klara av att leva utan dig nu när jag äntligen "fått dig så nära". Du är en sån där person som jag vägrar att släppa. GLÖM ALDRIG ATT VI FINNS HÄR.Vissa människor kommer att såra dig på vägen, det är så det är. Men mig kan du ALLTID räkna med.

Av C - 5 mars 2007 16:49

Idag mår jag bäst i hela världen eftersom jag fyller år. Så grattis så mycket på mig. Fick ett samtal av Älskling, som jag missade iochförsig! Kanske var det bäst så, annars hade jag blivit alldeles sentimental och börjat böla. Snart kommer min älskade systerson också. Im getting crazy of love!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards