Alla inlägg under mars 2007

Av C - 16 mars 2007 15:47

Mys dag idag. Absolut skönaste på länge. Mitt humör har varit på topp i stort sett hela tiden. Nationella provet imorse gick himelskt bra, om man får säga det? Allting idag har varit bäst. Äntligen, äntligen, äntligen mår jag bra igen. Ikväll ska det bli mys pys, hoppas bara att det inte blir några som helst komplikationer. Sitter och väntar på ett visst sms/gb inlägg. Vet inte riktigt.Jag som hade lovat mig själv att jag skulle ut och springa om det blev bra väder fick ändra mina planer pga. bombnedslaget i mitt rum. Så nu sitter jag här som på nålar och måste ta tag i den där skiten. Och i den här andra skiten som jag egentligen inte vill ta tag i..*virveltrumman* . . . . . . . . . . . . . . . . . . *sväljer långsamt innan jag öppnar rutan* ÄNNU ETT SLAG MOT MAGEN. Hur ska lilla lilla lilla jag kunna lösa det här stora problemet ? NU HAR JAG JU ÄNNU MER PÅ AXLARNA..AJA, det löser sig. Allting är bra!!! ALLTING ÄR BRA ! for so long!

Av C - 15 mars 2007 22:20

Nu har jag varit duktig och tränat. Kändes mega skönt, speciellt med solningen efter. Ska bli skönt att åka ner på söndag också. Har bestämt att om det är bra väder imorrn ska jag ut och springa efter skolan. Så jäkla skönt att få ha kommit in i den här banan igen.Imorrn är det inte heller vilken dag som helst. Ska bli så skönt att *nynnar till signaturmelodin". Är inte det minsta oroad för NP:et imorrn, borde jag vara det?

Av C - 15 mars 2007 15:54

jag vet inte varför men jag blir så jävla förbannad när du säger sådär om dig själv! speciellt när det inte är sant. fattar inte varför du inte bara kan vara NÖJD med dig själv, du som är så jävla vacker! vad jag vet finns det INGEN i våran klass som inte tycker det, INGEN... varför kan du inte tänka så istället? idag har varit en underbart vacker dag. solen skiner på lilla Bålsta. Vårpromenad ner till centrum för att kolla på dans, the noodles någonting. As heta grappar iallafall. Satt brevid Buss, han hade väldiga problem med att klappa när man väl skulle det. Lunch - Pannbiff (tror jag) med sallad och ris. Middag en enkel macka. Ska senare ner till SATS och träna för första gången på väldigt länge. Mamma har varit sjuk så det har inte blivit av. Istället har jag, här hemma, varit ute på springrundor hit och dit. Inte att klaga på.Men någonting jag verkligen har saknat är solariumena. Ska bli skönt att äntligen få slappna av i värme som omsluter en. Mys mys mys. Inte för att jag kommer bli lika brun som Älskling men, jag kan ju iallafall försöka lite sådär. Nu ska jag vara social mot Älsklingen i telefonen. Pusshejs.

Av C - 14 mars 2007 17:21

Sitter här i mina nyinköpta byxor (!). Är super nöjd. Så min lediga dag har sett ut såhär : Vaknar till ett UNDERBART väder och vill bara upp upp upp! 1 problem : Min arm har domnat bort och det tar ca 10 minuter för mig att komma upp pga detta. Under den tiden hinner jag fundera på min dröm och försöka komma på vad den betyder. Den var hursomhelst underbar! (he he)När jag väl är upp på benen springer jag för att slänga i mig lite yoghurt och flingor. Måste sedan duscha, sminka och klä på mig på 20 minuter (!!) och tro det eller ej, men jag hann faktiskt! På väg in till Enköping blundar jag pga solen och somnar därför, en trött jävel som satt brevid chauffören. Väl framme i enköping är jag hos tandläkare Svante i ungefär fem minuter, de lagar alltså inte min tandställning, det fanns ingenting att göra. Det här var iochförsig bara bra för min del. Sedan kilar jag och mamma in på Selma Jansson, hittar mina byxor, går och käkar skit god mat på ett café och går sedan in på Rum1. Min mamma investerar i en hel dräkt med kjol,kavaj och kappa, "she´s worth it!". Är hel nöjd över min nya väska, också. *yippie*. Svensk design, men inte fan kommer jag ihåg vad det var för nå namn. Nu ska jag ner och laga good vegitarisk mat. Mumsfillibaba!

Av C - 12 mars 2007 21:39

MIN ÄLSKLING KAN DU BARA SVARA PÅ HEM TELEFONEN!

Av C - 9 mars 2007 18:10

Deras ord upprepas i huvudet och tankarna far iväg."kanske den här gången, kanske"Hälften av alla ord som ekar är bara önsketankar.Jag kan inte förvänta mig någonting när jag vet hur jag är.Kan inte förvänta mig att det ska försvinna ur världen.Jag hatar det så mycket. Hatar att det är just dom. Hatar att don vet om och inte gör någonting åt det. Hatar att de bara låtsas. Hatar att de tar upp samtalsämnet.

Av C - 9 mars 2007 17:28

Som ett slag under bältet och jag faller lätt som en pankaka. Hur kan det bli såhär, nu? Så här ska det INTE vara. Helt meningslöst. Allt arbete om självständighet.Sitter här och lyssnar på samma låt om och om igen. Nej inte en sån där deprimerande sak utan Mika - Grace Kelly. Lagar samtidigt middag, se så bra tjejjer är! Är det förövrigt några som vill se på film med mig och cayo [älsklingen] ikväll? Hör av er!

Av C - 9 mars 2007 09:32

Sitter i skolan och tråkar typ. Brevid mig sitter sötaste Jazzy och Hanna, vid en annan dator alltså. Älsklingen kom inte men jag hoppas på att träffa henne ikväll, eller någonting. Allting känns mycket bättre nu. Är inte ledsen eller någonting! BARA ALLMÄNT GLAD.Det med Emil har löst sig nu, tror jag.. känns iallafall mycket bättre. Nu väntar jag bara på att Simon ska berätta varför i all världen han är sur på mig. Hoppas på att det också ska lösa sig, det gör jag verkligen. Förstår egentligen inte varför det är så konstigt emellan oss nuförtiden. Jag själv tycker det e skit jobbigt men .. vad kan jag, lilla lilla lilla jag, göra åt saken? Hejsanhoppsan nu ska jag sköta mitt skoljobb... sitta inne på playahead.com alltså. hahaha

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards