Alla inlägg den 31 maj 2008

Av C - 31 maj 2008 16:40

Så jag har inte uppdaterat på två hela dagar och det skulle kunna bero på det VACKRA VÄDRET vi så gulligt har fått. Men icke. I torsdags hade jag fullt upp med datorkunskapens sista inlämning som vi inte var klara med, sen blev det nästan på en gång fix och ner till Centrum för att inhandla mat till kvällens middag som skulle bestå av Tacos. Firade Ida lite smått och hade det allmänt mysigt på Lizas trädgård. Sen blev nästa stopp min säng.


Igår var det så otroligt fint väder så efter skolan åkte jag på en gång hem till Nadija, och fick förövrigt hålla i en 1 veckas gammal bebis, och mös. När jag tillslut skulle röra mig hemmåt mindes jag att min farmoder skulle besöka oss så det var bara hem, fix och sedan sitta och fån-le i 1½ timme om inte mer. Tillslut var jag fri och fick gå, mötte då Liza och Nadija nere i centrum och vandrade upp igen för att sätta oss vid minigolfbanan där vi förblev. Efter ett litet tag kom även Alex och joinade oss.


IDAG gick jag efter många timmars sömn upp, placerade mig i solen nästintill på en gång. Sköönt, MEN så ringer Ronny och har något brådskande som jag absolut måste få reda på. Så jag vandrar iväg till PIA och möter honom... Sen bar det hemmåt igen och jag återgick till min plats i solen. MEN så ringer Nadija och tycker absolut att jag ska sola med henne istället, och såklart lyder jag henne och går dit istället.. där får man iallafall lite sällskap! ! ! Mycket mysigt. Nu när jag väl är hemma känner jag hur yr jag är efter att knappt ha ätit något under dagen. Förhoppningsvis får man något mumsigt till middag, och förhoppningsvis HÄNDER det någonting ikväll. Har ingen vidare lust att vara hemma.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards