Alla inlägg den 27 maj 2008

Av C - 27 maj 2008 22:20

Bara för att demonstrera och övertyga om att min åsikt rörande Ashton Kutcher i "What happens in Vegas" stämmer langar jag upp en bild.

Av C - 27 maj 2008 22:05

Tänkte uppdatera lite från den här über vackra dagen. Skolan gick som den gick, känns faktiskt helt okej att stiga upp på mornarna nu. Hade lite sömnproblem i förra veckan, men saker och ting verkar ha ordnat upp sig i min skalle. Den enda lektionen som verkligen var tråkig var mattelektionen, förstår inte varför han envisas med att hålla mig kvar när hela min kropp skriker för att få gå därifrån. Jag hatar matte, har alltid gjort och kommer alltid göra och där med basta! Det enda positiva, och då menar jag ENDA, med dagens lektion var att Per lät oss gå tidigare.


Efter att ha suttit och väntat på mamma i jag vet inte hur länge åkte hon och jag till Kista. Kollade på "What happens in Vegas", SKAPLIGT bra film som rekomenderas att se! Dessutom är Ashton Kutcher som vanligt grymt snygg, enda nackdelen är att man får sån där kärleksångest efteråt. När filmen var slut sprang vi ut och shoppade loss, eller mamma shoppade loss ÅT mig. Inhandlade en sorts "mjukisdress" och nya pärlörhängen (då mina förra blivit... borttappade!!!!). Åt en grymt god pasta bolognese innan vi körde vidare till Outletten i Barkaby/Barkarby (har ännu inte lyckats lära mig vilken av stavningarna som faktiskt är rätt!?) där mamma inhandlade ett par nya skor åt mig. Lucky me, lucky me.


Har även luskat lite i mitt framtida sommarjobb hos papi. Blev underbart,fantastiskt, förvånad när jag insåg hur mycket jag faktiskt kommer tjäna om mammas misstankar stämmer. Nu blir det bara till att hoppas, och om jag känner mitt Öde rätt kommer jag bli lagom besviken. Men som sagt, det är fortfarande pengar och de behövs verkligen.


Nu funderar jag starkt på att vandra vidare till sängen min.


Keep your great mood sunny.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards