Alla inlägg den 28 maj 2008

Av C - 28 maj 2008 18:18

MR.A har blivit klådd av Ashton Kutcher... for your information ;)

Av C - 28 maj 2008 18:05

Idag har varit en underbart skön dag, bortsett från skavsåren jag fått av mina nya skor (reminded me of "hey, i put my new shoes on and suddenly everything is right). Började klockan tolv vilket kändes på tok för drygt för mig, så jag vandrade ner till skolan redan vid elva. Systeryster ringde mig och var inte på toppenhumör, så jag fick leka lite hero. Möttes av Ida och tillsammans gick vi hem till Lina för att "pick her up". Idrottade lite, eller ah ett försök till idrott som ledde till att jag ballade ur och dansade på alla möjliga konstiga sätt för att hålla humöret uppe. En timme senare slog jag mig ner hos Ida och Therese på finkan för att vänta på att någonting skulle hända. Skönt att sitta i solen, synd dock att jag var tvungen att dra på mig helt fel kläder vilket ledde till att jag inte aalls  fick någon färg. Därför slog jag mig ner en sidådär tjugominuter här hemma och passade på att ha ett skönt och härligt fotbad.


Nadija ringde mig sen, så vi bestämde oss för att mötas vid PIA och slå oss ner på en filt i solen. Lina ville också hänga på. Så där satt vi och pratade samt planerade. Som nu läget ser ut åker jag antagligen och hälsar på Nady på Norröra i slutet av sommaren, känns härligt men samtidigt tar det emot lite. Får se hur saker och ting visar sig.


Så nu sitter jag här och känner matosen stiga upp, jag är dock inte alls hungrig och har stor lust till att bara gå ut i det fina vädret igen iklädd mina mjukis-shorts och min über sköna tröja, mwiih.


vill ge ett stort PLUS(+) till Lina idag som var med på idrotten, you go girl.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards