Alla inlägg under januari 2008

Av C - 8 januari 2008 17:41

(Du skrämmer mig, du förföljer mig)


Så nu har jag stoppat in lite färg i håret och väntar bara på att skölja bort allting.  Har haft en rejält mysig dag. Träffade först och främst Linda nere i centrum och fikade på finkan. Har inte träffat henne på 2 månader så det var en del att ta igen... Tog tillsammans bussen upp och jag hoppade som vanligt av vid Smultronstället. Gick hem till Nads och drack kaffe, mysigt pysigt. Gosade med deras grymt söta kattunge och kilade hem vid halv fyra. Fick då sällskap av Alex och kom inte hem förrän vid halv fem. och nu har jag då hamnat här. Väntar på att få lite krubb i mig sen får vi se vad som väntar kvällen.


Imorgon är det första skoldagen det här året och jag har ingen aning om hur jag kommer palla gå upp. Det väntar att se.

Av C - 7 januari 2008 17:44

Okej, från förra inlägget vill jag bara tillägga att jag INTE är någon liten rasse här! (Ifall det var någon annan än Lina som tänkte i dom banorna)


Idag har jag och Linnea bara tagigt det lugnt. Kom hem för ca en halvtimme sen, kanske 45 minuter sen. Ska snart kila ner till centrum för att lämna en bok till Ida.K  Och sen kanske träffa antingen Nadija, Ida.O eller Christoffer, det väntar att se haha.

Mysig kväll igår i vilket fall som helst. Åkte ner till centrum med Nea för att köpa godis, egentligen ville vi verkligen göra någonting... träffa människor osv men alla var så off. Så vi åkte istället hem till henne och kollade på Gladiatior och det slutade med att jag sov där. Skulle ha gått upp (för att vara duktiga) klockan tolv, men så blev dock inte fallet. Så vi gick iallafall upp två timmar senare och käkade lite frulle. Skulle kolla på Shrek den tredje, men så blev det helt enkelt inte. 5 timmar efter att klockan ringde första gången och jag sitter här.

Ska göra mig iordning för att möta Ida nu helt enkelt.

Over and out-

Av C - 6 januari 2008 14:41

Så idag är det sista dagen man är ensam. Fram till klockan typ fem? Om 15 minuter kommer Nea hit, får se vad vi hittar på. Förstår inte varför jag var så himla trött imorse? Jag gick ändå och la mig relativt tidigt igår efter att ha kollat på Sagan om de två tornen och American history X tillsammans med lajnalizm. Grymt snygga snubbar i AHX , ellerhur lina.


Ska ner och försöka få i mig lite capu-capu innan Nea kommer.

Over and out.


Av C - 6 januari 2008 01:04

Okej. Så den här veckan har bara sprungit förbi mig. Jag orkar inte ens ta upp allting som har hänt, men kul har det iallafall varit. Now im gonna move on.

Av C - 3 januari 2008 20:27

Så har ännu en dag rullat bort och förbi. Sitter här och väntar på att gumselumsan ska ringa och säga att hon går till tåget. Sedan ska jag ner och möta henne...

Igår var en mysig kväll. Efter att jag INTE tagit min powernap gick jag och träffade Lajnalizm för att kolla film hemma hos mig. Kollade på Big Daddy (att rekomendera, starkt). Hon kilade hem och jag satt och kollade på fört Festival och sedan Hundtricket. Idag vaknade jag av att kära Alexandra ringde ett tiotal gånger. Hon ville att jag skulle följa med och Simma, men jag var trött och jag ville sova. Så jag sov fem timmar till sen gick jag upp.

Gick ner till centrum och mötte Liza för att ta reda på lite saker innan hon försvinner. Mysigt att gå runt i snön, men kallt! Sedan tog jag bussen upp till pia i sällskap med Cayo för att sedan möta Nadija. Galet mycket människor man träffar när man inte vill vara hemma. Men det e mysigt, absolut! Har hittat en ny artist som jag rekommenderar vid namn Soko. Grym, har nästinpå samma röstläge som Idol-Amanda. Mys.


Men nu ska jag fortsätta lyssna musik och tycka synd om mig själv för att jag inte alls är hungrig. Have a great time.

Av C - 2 januari 2008 15:28

Hemma igen, och hur skönt är inte det? Har haft ett antal jobbiga dagar uppe i Ramundbergen. I början var det verkligen grymt skönt att få komma hemmifrån osv. Men när en juldag slutar med ett stort familjebråk då har man verkligen ingen lust till någonting. På kuppen blev jag magsjuk dessutom. Och det var INTE kul. Fick ligga i stugan helt övergiven med tv:n som mitt enda sällskap. Det här handlade bara om två dagar visserligen, men två jävligt dryga dagar.

Backarna var iofs väldigt fina, och det var skönt att få ställa sig på ett par skidor igen, men det bar inte upp allt det andra.

Bussresan hem var inte heller så rolig, ont i magen hade man också. Kom hem till tommy och där var det iofs mysigt men... det var inte SÅ himla kul att sitta helt ensam när de satt och höll om varandra, då kände man sig verkligen helt övergiven. Nyåret blev helt okej, en lugn kväll så att säga. Och gårdagen var inte heller att klaga på. Kom hem till ett helt tomt och kallt hus, och fick efter ett tags väntande sällskap av simon.


Vaknade vid nio tiden av att tv:n stod på högsta volym, sen vaknade jag för  andra gången och bestämde mig för att duscha och göra mig iordning till att handla nödvändig kost nere på ICA. Så tillsammans med Simon vandrade jag ner och handlade, sedan mötte vi Nadija och henne hade jag saknat grymt mycket. OCH SÅ BRUN HON VAR!!!!! URS va avundsjuk jag blev. Kände mig verkligen som en bleknos jämnfört med henne. Hah.


Nu hade jag tänkt ta mig en powernap, som Lina säger.


Over and out.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards