Alla inlägg den 2 januari 2008

Av C - 2 januari 2008 15:28

Hemma igen, och hur skönt är inte det? Har haft ett antal jobbiga dagar uppe i Ramundbergen. I början var det verkligen grymt skönt att få komma hemmifrån osv. Men när en juldag slutar med ett stort familjebråk då har man verkligen ingen lust till någonting. På kuppen blev jag magsjuk dessutom. Och det var INTE kul. Fick ligga i stugan helt övergiven med tv:n som mitt enda sällskap. Det här handlade bara om två dagar visserligen, men två jävligt dryga dagar.

Backarna var iofs väldigt fina, och det var skönt att få ställa sig på ett par skidor igen, men det bar inte upp allt det andra.

Bussresan hem var inte heller så rolig, ont i magen hade man också. Kom hem till tommy och där var det iofs mysigt men... det var inte SÅ himla kul att sitta helt ensam när de satt och höll om varandra, då kände man sig verkligen helt övergiven. Nyåret blev helt okej, en lugn kväll så att säga. Och gårdagen var inte heller att klaga på. Kom hem till ett helt tomt och kallt hus, och fick efter ett tags väntande sällskap av simon.


Vaknade vid nio tiden av att tv:n stod på högsta volym, sen vaknade jag för  andra gången och bestämde mig för att duscha och göra mig iordning till att handla nödvändig kost nere på ICA. Så tillsammans med Simon vandrade jag ner och handlade, sedan mötte vi Nadija och henne hade jag saknat grymt mycket. OCH SÅ BRUN HON VAR!!!!! URS va avundsjuk jag blev. Kände mig verkligen som en bleknos jämnfört med henne. Hah.


Nu hade jag tänkt ta mig en powernap, som Lina säger.


Over and out.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards