Alla inlägg den 24 januari 2008

Av C - 24 januari 2008 22:37

Jag gjorde det, och jag är överlycklig att jag vågade... för stunden? Haha. En svart kula har  jag nu som piercing i läppen, tack vare Nadija söt.

Ikväll träffade jag först Lina och Liza, söta dom är. Så skön humor, fastän jag inte skrattar hela tiden. Sedan kilade jag upp och mötte Nadija för att visa att jag faktiskt vågade. Nu har jag suttit här hemma med fetaste halsduken runt halsen + hakan och lyssnat på Eamon - Fuck It, bringing old memories back.


Ska försöka sova lite. Over and out.

Av C - 24 januari 2008 17:40

Lyssnar på en underbart bra låt med Christina Aguilera, den är långt ifrån lång, men underbart skön! Christina Aguilera - Save me from myself, rekommenderas.


Idag fick vi sluta tidigare, iallafall tidigare än väntat. Lina och Liza bl.a fick ju då gå ÄNNU tidigare vilket gjorde mig och Linda rätt pissed off. Fast det var ändå skönt, att få gå hem när vissa andra började. Gick raka vägen hem till Nadija och höll henne sällsis. Jag tycket det är så grymt skönt att få umgås med henne, utan någon som tycker och tänker om det. Vi försökte bland annat spela The Simpsons, men det funkade inte så bra för oss. Så vi skippade det helt enkelt. Sedan hände en väldigt märklig sak, tv:n bytte tv kanal av sig själv. Så Nadija blev rädd och jag satt bara och rå garvade. Jag tror jag blev lite nervös faktiskt. Läskigt!

Ikväll ska jag gå ut och gå tillsammans med Lizasötnöt, men innan det ska jag försöka mig på en sak som kan göra väldigt ont. Sen är jag rädd att det inte ska funka som jag vill. Men vi får se vad som händer. Imorgon kanske, kanske inte, ni får se mig with a new face. Haha. Lite skillnad hoppas jag att det gör. Och att det inte är grymt fult. Men vi får som sagt se.


Nu ska jag ner och hjälpa till lite inför middagen. Vego schnitzlar, MUMS!

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards