Alla inlägg den 30 januari 2007

Av C - 30 januari 2007 21:33

Om jag hade tänkt mig för innan jag slängde ut ett sms på det där sättet. Det blev som en stor kraft som tog tag i mig. Hur ska det bli, jag vet inte. Vad ska det bli av mig? Jag vet inte. Vet ingenting. Allt jag vet är att för första gången på väldigt länge mår jag bra utav allting. Även om jag har mina små karuseller i skolan när mitt humör går upp och ner och upp och ner igen. Det är så det är bara. Imorrn ska jag ner till Kalmarsand. Jag vet inte vad som händer, det vet inte någon annan heller. Allt jag vet är att jag vill, jag vill bara se om jag kan få min vilja igenom. Se om jag har någon respekt alls därifrån. Vet att alla tycker det är så fel, men jag orkar inte bry mig just nu. Vet att många blir besvikna, men det är väl egentligen ingenting att bli besviken på? Det är inte som om jag försöker skaffa mig en dödlig sjukdom eller så. Vill bara vara lite busig och göra fel. Vill göra fel. Så är det bara.Sweet dreams are made of this.

Av C - 30 januari 2007 20:38

Borde egentligen plugga stenhårt på min franska, men jag har då ingen ork alls till att ens titta på verben. Sitter istället och fipplar med min iPod. Imorrn, jag vet inte hur jag ska göra. Om jag träffar "den där" kan jag se till att inget SÅNT händer och jag får det jag vill ha. *tänka* får helt enkelt se hur jag gör. ska ändå dra vid 5 tiden så vad spelar det för roll egentligen?Skit nöjd över alla saker jag införskaffat idag. 1 par nya jeans, 2 par tröjor, 1 kofta, 3 par strumpor, 1 klocka och lite hår saker + brunkräm. * tack mami * Nej nu måste jag absolut engagera mig i den där jävla boken.

Av C - 30 januari 2007 07:39

Skriver ett snabbt inlägg innan jag drar vidare till skolan. Måste bara berätta hur otroligt mycket jag hatar min tandläkare. Ger mig hoppet om att få bort den här jäveln och sedan gör han det bara värre, som alltid. Har så fruktansvärt ont. Kan inte äta någonting. Går på alvedon. Får huvudvärk och på allt det håller jag på att bli förkyld, kul? nej. dessutom tror jag att jag har bestämt mig för att det inte blir någonting imorrn. *här ska det stå en sak som jag tog bort.* Men nu ska jag fila lite på det sista sminket och dra iväg till en lång dag i skolan. wish me luck.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards