Alla inlägg under april 2007

Av C - 8 april 2007 14:14

Idag kommer monstret att hälsar på, visst är jag snäll mot henne? Tss, urs. Bara synen av min sönderstressade mamma makes me sick! Fick åtminstonde träffa min älskling idag, det var ett tag sedan. Är oerhört orolig över min kommande telefonräkning, ALEX DÅ! Men jag antar att jag får skylla mig själv, lite åtminstonde. Hela den här helgen har varit... bra ungefär tills idag då jag var tvungen att städa hela huset. Så ursligt tråkigt. Bara tanken av att sitta hemma ikväll gör att jag blir surig, så jag försöker att inte tänka på det.Men jag borde kila och duscha nu, innan helvetet bryter löst.

Av C - 5 april 2007 22:48

Jag kan inte sluta titta på de små fingrarna, ögonen. Jag är redan helt underbart förälskad i mitt nya syskonbarn. Humöret har redan vandrat sig över gränsen till bra igen, känns... bra ? (Slutar inte tänka på vissa andra saker heller)

Av C - 5 april 2007 15:13

Jobbig dag idag, huvudet känns tungt och det finns egentligen bara en... eller kanske två saker jag skulle vilja göra just nu! Städat för det mesta i skolan. prov i morse, vilket jag klarade osv. Nu är det påsklov (bra start? njee) Fick reda på lite hemska saker idag, höll på att bryta ihop. Nej det enda som finns för mig just nu är min kära säng. Adios.

Av C - 3 april 2007 22:06

Igår klockan 22.10 föddes en flicka 3090g och 51 cm lång. Min lilla bäbis har kommit till världen och jag ska ta hand om henne som en liten docka. Lik sin pappa och mamma på samma gång. Äntligen faster och är otroligt glad att ännu ett under besparar mig mitt liv. Underbart, så underbart!

Av C - 3 april 2007 21:59

Jag vet inte vad det är som rusat in i mig. Plötsligt kan jag inte förhindra sakerna jag gör. Jag säger saker som inte är menat att säga, saker som bara jag visste om och som nu är ute i det fria. Saker som jag aldrig gjort tidigare händer plötsligt och ingenting blir som jag tänkt att det skulle bli. Gör saker jag inte visste att jag kunde, säger saker som jag förut bara tänkt. Plötsligt har jag ingen kontroll, ingen självbehärskning. Allting bara rasar ihop på ett sätt som ändå inte förstör. Någinting som går att laga. Har någon tagit kontroll över mig, har jag tagit kontroll, vet jag ens vad jag gör längre? Rycker på axlarna och vandrar vidare, vad mer kan jag göra?

Av C - 2 april 2007 19:11

Så min dag har egentligen inte varit något vidare, inte direkt.. inte alls. inte inte inte. Bara negativ energi vad det än handlar om. Räckte med att Adam var så ledssen inatt och jag visste att dagen skulle gå åt helvette på något sätt, och gissa om jag hade rätt. Först lurar jag mig själv med att ett simpelt betyg skulle göra min dag, hon är värd så många mer betyg än det här. Jag hann knappt vara i skolan i två timmar innan allting förändrades, på grund av mitt sätt att uttrycka mig fel. Det här följdes med ett äckligt idrottpass där allting och mer gick åt helvette. Klassrådet var inte heller en hitt då alla började tjaffsa och lunchen, den jag trodde skulle bli så jävla god, den smakade bara kattpiss rakt av. Lunchrasten var bara allmänt tom och på planeringen orkade jag inte ens prata med någon, inte någon alls. Visst funkade det, men på något konstigt sätt ser allt så annorlunda ut "utan" henne... allting runtomkring blir kaos. Även om jag skrattar och ler så är det någonting som är tomt. Så mycket har jag hängt upp på henne, hon har blivit en del av mig! Och det var den delen som helt klart fattades idag. Inte kan det vara bra om en enkel baksida av en bok får en att halvt börja böla?Nu ska jag skingra mina tankar och försöka få in mer om idrottsprovet, inte för att jag tror det funkar.

Av C - 1 april 2007 13:38

Igår var en, ifrån mitt håll iallafall, lyckad kväll. Inte för att det hände så mycket, inte för att vi hade så mycket att göra utan för allt trevligt sällskap... en del iallafall! Idag är också en underbart fin dag och snart kommer min älskade Adam! Jesus vad jag saknat honom! Min mamma frågade en rätt spec fråga idag, en fråga jag visste att hon skulle fråga. Jag sa nej, och jag ljög inte eftersom denna sak inte infaller längre (vilket jag är så jävla glad över för övrigt). Jag vet att hon inte trodde mig, även fast det var sant. Men vad ska jag göra åt saken? Nu ska jag ner och vara sociala Nelia. Adios.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards