Alla inlägg under april 2007

Av C - 22 april 2007 22:19

Känns lite som om det mesta är fucked up just nu, ändå är det så underbart. Mysig söndag men med mycket tankar snurrande i skallen. Hur det kommer bli, hur det kommer lösa sig, hur vi ska göra osv. Hoppas bara på att allting ska ordna upp sig ordentligt.

Imorrn kommer sötnöten på middag hemma hos mig, mamma och pappa ska fira farmor så .. då får vi väl se vad som händer. Annars måste jag verkligen ta vara på min tid och göra mitt PM imorrn, helt klart. Urs, helt plötsligt fick jag svårt och andas, allting blev så himla mycket.

+ Att jag ska följa med Linnea imorrn, vettefan hur jag ska hinna allting.

Av C - 22 april 2007 14:15

Igår var en kväll jag helst skulle vilja ta ut ur kalendern. Visst började den helt okej men hela kvällen spårade ut totalt. Känner mig helt sönderriven. Kan man inte  gå tillbaka till vissa saker ? *suck*

Hoppas på att den här dagen kan bli om lite bättre än igår. Hoppas går ju alltid.

Av C - 21 april 2007 12:47

Har precis kommit hem från "jobbet", ska byta lite kläder för att sedan åka in till solna och träffa brorsdottern min, så mys! Blev grymt glad i förmiddags när min bror ringer MIG för att kolla vad jag gör, det är ballt! Haha framsteg så det skriker om det.

Ikväll ska jag ha lite mys med lite folk, ska bli trevligt. Hoppas bara på att det finns någonstans att hålla till, ute blåser det ju så förjävligt. Men det ordnar sig nog förhoppningsvis. Det som är lite oroväckande är om platsen jag ska sova på är säkrad. Kanske kanske kanske...

Av C - 20 april 2007 14:14

Har varit så himla trött idag, slut i hela hjärnan och kroppen. Självklart (i mitt fall) ledde det till att jag hade världens sämsta humör fram till lunch då jag fick energi i mig. Vilket morgon humör jag har fått ? Not good at all.
Jag vill hursomhelst be alla om en stor ursäkt ifall jag sa någonting olämpligt eller var allmänt surig. Men alla kan inte ha bra dagar jämt, och i mitt fall brukar dessa dagar komma i rad efter varandra.

Snart ska jag få skjuss ner till pendeln av Annelie, sätta mig på tåget och åka in till jakan för att shoppa loss de pengar jag fick idag, om jag fått dom. Oroar mig fortfarande grymt mycket för min kära mobilräkning som kommer komma i början på nästa vecka. Inga glada miner då alltså.

Ikväll ska jag, som bestämt, baka kladdkakor till imorgon (LOPPIS, KOM KOM KOM). Hoppas förstås på att få lite hjälp ifrån sötnosen, men det kan man inte alltid räkna med.

Idag firar de båda turturduvorna ett halvår (Cayo & Simon). Så det ska celebritya lite ikväll, gud va mys det låter. Kan fortfarande inte förstå att tiden har gått så pass fort som den har. Skumt.

Nej nu ska jag iväg och göra mig iordning lite innan Annelie slutar.

For so long lovers.

Av C - 19 april 2007 17:02

Regnar idag, lite smått tråkigt sådär fast ändå rätt mys pys.
Hade nationellt matte prov idag, gick åt helvtettet kändes det som, fast jag vågar egentligen inte ta ut någonting i förväg. Gick ner till centrum efter skolan med älsklingen, hon skulle ha en viss sak till imorgon. Sötast att de där turturduvorna varit tillsammans i ett halvår redan. Tiden har gått på tok för fort. Har hursomhelst bestämt mig för att gå på GUC nu. Det kändes nästan som en självklarhet när jag var och kikade igår.

Nu gick precis solen imoln. Tar emot lite att gå ut senare, men vad gör man inte för att få träffa sin sötnos. Har bestämt mig för att åka in till jakan imorrn och hälsa på lite... om det är okej för honom vill säga. Tänkte köpa någon tröja, lite underkläder och sådär för pengarna jag får imorrn. Känns som om allting börjar rulla på igen. Äntligen börjar saker att hända.

Av C - 18 april 2007 16:02

Den här dagen har inte varit någon direkt repris.

Bara tanken att åka in och titta på en skola jag är nollställt intresserad av är inte direkt lockande. Men om det gör henne gladare så.

Imorgon ska jag förhoppningsvis klara mitt matte nationella sedan hitta på någonting med älsklingen.

På fredag firar hon och hennes käraste ett halvår, lång tid det har gått nu alltså. Fick en dålig känsla i hela kroppen idag, då jag och Linnea kom fram till att det bara är två ynka månader innan vi slutar skolan.

Lappen om balen har nu blivit utskickade, idag faktiskt. Inte för att jag behöver oroa mig då min balklänning redan är köpt. Men bara tanken på att skiljas från de där sötnötarna känns så hemsk på sätt och vis. Sånt man måste gå igenom antar jag? But still its hard.

Dags att åka nu. Wish me luck.

Av C - 17 april 2007 22:10

Ingen ingen ingen bra Ide alexander k.


Hemkommen från ett kallt och regnigt bålsta. Fryser + att det kliar över hela kroppen, konstigt ? Nej jag orkar inte skriva just nu.

Av C - 16 april 2007 21:36

Sitter och pratar i telefon med min syster. BUBBEN tycker att jag ska skriva om honom här men .. vad ska jag skriva ?  Allting är ju privat, inte sant ?

Kan skriva att idag ville jag verkligen äta upp hans viol klubba, mums. Det DÄR får ni tolka hur ni vill.

Right now i wish for the best.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards