Alla inlägg under april 2007

Av C - 16 april 2007 16:18

Första dagen i skolan och allt arbete ligger redan uppå axlarna, känns inte direkt skönt. PM:et, Nationella i matte, Miljö arbetet (förvisso klart nu), men ni förstår hur jag menar. PM:et är inte lätt heller. Suck.

Ska snart kila ut och fortsätta måla rummet, har sett att jag snuddat på den ljusa tapeten ett antal gånger, men då syns det iallafall att det är hemmagjort. Kanske ska jag snabba mig innan färgen torkar.


For so long.

Av C - 15 april 2007 18:06

Mys pys att de ändrat om här i bloggen, känns lite "skönare" att skriva då. Idag har jag varit och hälsat på kusin vitamin som fyllde 20 år. Trevligt att se hur nya lägenheten såg ut, mindre trevligt att få hem en ledsen storasyster på köpet. Men alla kan ju inte alltid vara  glada, på sätt och vis förstår jag henne.

Nu är snart mitt rum helt klart. Bara fondväggen kvar och den går ju fortare än fortast att göra. Sen ska vi iochförsig köpa matta och "madrass", men det ordnar sig. Snart snart snart får jag börja inreda och jag är så jävla taggad så att det inte är sant. Ska bli skönt att få något "eget".

Älskling du ska bara se hur mysigt det är, snart behöver vi inte ligga och viska på kvällarna utan kan vara normalt högljudda utan att någon klagar. Sedan behöver varken jag eller Alex tjaffsa som var vi ska vara någonstans och alla ska få vara välkomna där. My place. Men som sagt måste jag ju börja inreda först och främst.

Ska bli skönt att bli av med en massa skit också, sånt som bara tar plats ---


 

På tal om någonting annat så har jag försjuttongubbar Matte NP i veckan, och jag har inte ens gjort lite i mattehäftena jag tog med mig hem... Snacka om att ligga i i veckan. Fyfan. Det här är aldrig roligt.

Dessutom har inte jag och älsklingen lämnat in vårat Miljö arbete + att jag måste börja skriva på mitt PM om konflikten mellan Irak och Usa. (Nu var detta trevliga lov över) Fan va jag hatar det här, men det är iochförsig inte lång tid kvar innan vi får "lov" igen.


 

For so long lovers.


 

Av C - 14 april 2007 12:06

Igår var en helt underbar dag med Bio tillsammans med älsklingen. Förstår inte var alla har fått att "den är tråkig" ifrån, jag satt fan och garvade skit mycket. Men smaken är som baken - - -Idag ska jag (troligen) smått börja med rummet där ute. Plocka bort stjärnorna i taket och dra lite i tapeterna som sitter där nu. Färgerna mamma och jag hittade var helt perfa. Inte tog det lång tid innan vi bestämde oss heller, kanske en kvart? Åh va jag är bestämd. - - -Imorgon fyller kusin vitamin 21 år, så det blir lite födelsedags kalas. I övrigt ska jag ta hand om min ur gulliga systerson idag. Ha en underbart bra dag, solen skiner trots allt.

Av C - 12 april 2007 23:30

Mjaa, det var en mys dag idag. Även om mitt humör inte varit på top så. Hittade två par skor, lika sort men olika sorts färg. Guldiga och Svarta - cute. Imorrn far jag iväg på Bio med älsklingen för att se någon annan film än Epic Movie, har fått skit kritik från de flesta vi vet. meen meen.. sitter och väntar på att mor min ska åka till jobbet...

Av C - 12 april 2007 12:46

Den dagen som kändes som en perfekt ensjönk till den lägsta nivån.Huvudvärken sipprade in genom allavrår och hörn, snart hade den omringat hela huvudet.Tänk så beroende man kan vara .

Av C - 12 april 2007 11:30

Vaknade upp, tidigt som satan imorse, till ett rätt fint väder faktiskt. Huvudet värker och jag känner mig lagom b, fasstän jag inte fick i mig något alls igår... konstigt. Idag ska jag eventuellt åka in till solna alternativt uppsala, solna - titta på bäbisen och uppsala - handla färg+skor. Sista förslaget lär inträffa då vi ska åka skjussa in syrran. Gårdagen var för övrigt också den helt okej. Blåsigt väder med en massa turer upp och ner för centrumbacken *suck*. Imorrn blir det bio, epic movie, med älsklingen.. ska bli mys pys.. annars vet jag inte mer än att Adam och Andrea kommer till helgen, så det blir väl till att umgås med dom och börja med rummet *finally*. Men nu blir det till att fixa sig så att jag kommer härifrån någon gång.

Av C - 10 april 2007 18:54

Sitter och myser med mig själv, så fruktansvärt kallt ute så man håller sig helst inomhus. MIN dag har varit kall men mysig ändå, till en början. Slutade vara mysigt ungefär samtidigt som vi gick ut. URS. Skulle inte våren komma nu, för så vitt jag vet så är det inte såhär våren beter sig. URS URS URS. Bara tanken på att det snöade igår gör mig illamående, jag som skulle börja med mitt rum.. *suck*Hursomhelst så ska jag gå och krypa ner under täcket.

Av C - 10 april 2007 12:41

Ska snart kila iväg och titta på film, om ungefär sådär tjugo minuter. Vet inte riktigt vad jag ska skriva ? ´Snart börjar jag med rummet. Har hunnit ändra mig ett ANTAL gånger angående färgen. Men nu är jag nog fast vid brun/begé. Imorgon ska (antagligen) jag och pappa åka ner för att köpa tak färg och på torsdag blir det till att handla färgen till rummet. Mys. Snart snart snart.Men nu ska jag kila och fixa det sista.for so long.

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards