Alla inlägg under oktober 2007

Av C - 16 oktober 2007 17:15

Ookej, det har varit en rätt lugn dag idag. Roade mig under mattelektionen med att rita små finnurliga bilder på Linda, Haha. Men hon tog igen sig och skrev att jag saknade hjärna vilket är sååååå otroligt osant! Annars är det väl som vanligt. Ska snart käka middad med mor min. Sedan blir det Desperet med Älsklingen + Kladdkaka, mums!


På tal om ingenting fegade jag totalt ut idag när vi skulle "stå upp till kamp" mot lärarna. De tog all luft och vi hade egentligen ingenting att säga till om. Även om jag flera gånger höll på att sprängas pga deras töntiga små kommentarer. Shesuses.


Passande låt, skriker Nelia om den. :


He said
Oh, Did I ever call you honey
when that name wasn't ment for you
Did you ever see me running
for a girl half as good as you
Did I ever lose it
Did I ever do it
No no no
Must be having one of these days made for messing up
I keep calling my baby but he's hanging up

Av C - 15 oktober 2007 12:42

Grymt förbannad man blir när man äntligen lyckats stiga upp på morgonen, gjort i ordning sig och cyklat ner till skolan för att mötas av en stängd dörr. Grymt förbannad man blir lär ens kära lilla lärare pratar om att vi måste respektera varandra när hon själv behandlar oss elever respektlöst! Så? Jag kommer försent 4 minuter (som egentligen inte spelat någon roll om det handlade om sekunder) och blir frånvarande i 75 minuter, hur hänger det ihop? Tack, Tack för en underbart bra dag?  YEUCK!


Upp till fight.

Av C - 11 oktober 2007 18:50

Nu blir jag sådär orolig. Vill bara att du ska må bra. Så nu tänker jag faktiskt ringa honom!

Av C - 10 oktober 2007 14:34

Så här sitter man igen, hade världens huvudvärk tidigare, men den gick över när jag kom hem och tog en sådan där brahatablett. Fryser, som vanligt. Har så fruktansvärt tråkigt och funderar faktiskt på att gå ut och bara ta det lugnt - men orka vara en natur människa haha. Fast kanske vore det bra för en gångsskull? Hm


Förresten vill jag att saker ska vara som vanligt, inte behöva gå och oroa sig varje dag, inte behöva kontrollera mig. Men jag måste, måste för att övervinna mitt inre krig. Måste för att överlista kärleken.

Men det är jobbigt, jobbigt som satan, men jag måste! Jag vill! Jag ska klara det här precis som jag klarade det förredetta jobbiga.


NU ska jag gå ner och göra mig en kopp kaffe, mums! SEN ska jag gå ut och låtsas vara en översminkad naturmänniska, låter inte det bra? Haha

Av C - 7 oktober 2007 12:51

Aj aj aj, förstår inte vad som har hänt med mina omtöcklade ben. Gör ont att gå, gör ont att tillochmed sitta. Suck. Soon soon ska jag gå och möta Linnea gumman, länge sen nu!


Egentligen, fast jag ska göra det ikväll, skulle jag behöva göra mitt svenska arbete, men jag orkar helt enkelt inte! Trevligare att gå ut!


Ska sätta på mig lite varmare och börja röra mig mot hagviken.

Av C - 7 oktober 2007 00:44

Kändes så grymt skönt att kunna skratta ut med älsklingen, känns inte som om vi kunnat göra det på så himla länge! Känner bara hur känslorna snurrar runt och blandar någon grötig känsla. En skön känsla.


Hade mys pys med både Cayo, Ida OCH Alex idag, först med cayo. Kollade på film och mös, snackade igenom "allt och inget" sen så var dt bara att bära av till Ida och möta Alex. BRA dag idag!

Av C - 5 oktober 2007 18:35

Okej.. Som ni kanske la märke till var jag inte på världens bästa humör innan. Desto bättre är det nu, fast jag är överdrivet kall och fryser. Sen var det inte så jätte kul att stöta på älsklingens ex, wehoo... -x-


Ikväll ska jag och Ida mysa lite, med sleepover och allting. Gladerligen. Vill helst inte vara ensam? <hmm>.

MIDDAAAG NU!

Av C - 5 oktober 2007 12:31

Johopp, för feg för att säga det man egentligen vill ha sagt, som vanligt! Får se hur det här urartar sig.. Bra/Dåligt, vem vet? Sitter i skolan och grämer mig för helgen, urs urs urs urs urs! Hade hoppats på att allting skulle bli bättre, nu skulle allting förändras men åt h. med det! Känner mig precis likadan som innan, lika låg på socker och sötma. 


Längtar som f. till efter skolan, längtar till Finkan, min choklas och mest av allt längtar jag efter Linn. Tack gode gud att hon vet precis.


Nu är det bara till att hoppas.  

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards