Alla inlägg under oktober 2007

Av C - 25 oktober 2007 15:05

Okej, så mycket för att ha städat mitt rum... var inte så duktig som jag trodde att jag var. Tappade helt och hållet energin. Nu sitter jag och väntar på att kladdkakan i ugnen ska bli färdig, den som jag gjorde av ren uttråkighet! Fotade lite också, fick till en del sådär i efterhand med bildhanteringsprogrammet. Så mycket för det lilla roliga, hah.


Nu sitter jag och väntar på att mami ska komma hem, hah hon som bara skulle vara borta ett tag (?) slår vad om att hon fastnade någonstans och drack kaffe, urs och fy på henne.


Ida ringde också, hon skulle till Uppsala och gå på öppnahus i olika gymnasieskolor, tyvärr har jag inga pengar och kan därför inte följa med, sorry! Kulan ringde, så vi pratade film i ungefär 7 minuter sen skulle hon tydligen lägga på. Även Andrea ringde, hon hade en über grinig liten Adam i bakgrunen som dessutom inte ville prata med mig. VILKEN UNGE!


Nu ska jag... jag vet inte. Men jag orkar iallafall inte sitta här.


Blev lagom nöjd, men ändå inte.
den svartvita versionen var bättre.

Av C - 25 oktober 2007 12:21

Så. Älsklingen kom hem igår, kände hur mycket jag hade saknat honom! Drack 3 stycken energidrycker, så jag var iallafall på bra humör haha.


Hade hoppats på att mina pengar skulle rulla in idag, men jag får tydligen vänta tills på ONSDAG, känns som om en evighet tills dess. Men kanske kan jag tjäna lite pengar på andra sätt. hmm.. haha lät lite fel men ni förstår vad jag menar!


Av någon konstig anledning kunde jag inte somna igår, hade så himla många tankar som alla snurrade runt på en och samma gång, skit jobbigt! Men jag antar att jag fick någon slags vila trots allt, eftersom jag vaknade pigg som en... ja inte vet jag, men pigg var jag iallafall!


Vill att någonting roligt ska hända, men tills dess ska jag försöka städa lite i mitt rum, duktiga jag!


Puss 

Av C - 24 oktober 2007 15:04

Okej, igår I was feeling like Shitt. Så jag stannade hemma och sov under större delen av dagen, annars tog jag det bara lugnt och väntade på att det skulle bli idag. Och som ni kanske förstår blev det till sist Onsdag.



Vaknade vid nio tiden och kände mig lagom pigg, iallafall så att jag skulle orka gå till skolan, sen kände jag mig även tvungen eftersom vi skulle ha våra samtal med syv. Fast när jag väl kom till skolan ville jag bara gå hem igen, kändes som om minst tio stycken elefanter hade någon jävla parad i mitt lilla lilla huvud, men jag höll mig kvar. Hade riktigt kul på idrotten, vann med 13-10 mot det andra laget (jag tror det iallafall), kändes riktigt skönt.

När sedan samtalet med Syv skulle komma visade det sig att hon gjort ett misstag, våra tider var egentligen treornas tider. Så det var bara att åka hem, vilket inte heller var så dumt.



Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma, hon är otroligt seg må jag säga. Sen kommer tydligen min kääära syster hit, och samtidigt kommer Alex hem idag.. Hur ska jag hinna med allting har ni tänkt? Hm.



Jag vill att det ska vara fredag, sen vill jag att det ska vara torsdag. Fredag för att då betyder det att veckan är slut och det väntas Lov. Torsdag för att mina älskade pengar ska rulla in. Mihi!



Kanske ska jag gå och koka lite vatten så att man kan göra sig en kopp kaffe.


ÖKA TAKTEN IDA!

Av C - 22 oktober 2007 22:07

SItter och har det inte så mysigt alls fakstiskt. Vill försöka ringa älsklingen men jag vågar inte, vill inte vara efterhängsen! Han ska faktiskt få ha de här tre dagarna för sig själv, även om det blir jobbigt för mig. Kanske kanske kanske saknar han mig lite iallafall, jag får hoppas på det.



Annars har dagen varit helt okej, har inte varit på dåligt humör, men inte heller topp humör. Kollade på film i skolan idag. Sandor/Slash/Ida och någon tråkig dokumentär om tre lesbiska tjejjer, sen hamnade jag såklart med "bla bla bla" på diskussionen, suck. När jag kom hem ville jag bara sova av all huvudvärk som hade satt sig långt in i hjärnsubstansen. URS! Somnade efter One Three Hill i mammas säng och vaknade av att Ida ringde mig och ville ha sin telefonladdare. Käkade mysig middag, skit god Indisk gryta med en massa godsaker till.



Sen gick jag faktiskt och träffade Nea älsklingen, det blir så lång tid mellan alla möten. Skit tråkigt faktiskt. Men det var skönt att träffa henne idag iallafall, få komma ut och röra på mig lite osv.



Film blir det även imorgon "Prostituerad bakom Slöja" även den en dokumentär, men det kanske blir liite intressantare. Sen ska jag bara hem och mysa med mamma, kolla på desperet och sova ut. Kommer nog längta lagom mycket till onsdagen, urs jag är som besatt! Fast det är nästan lite små mysigt att få sakna. Även om det blir jobbigt från och till.



Linnea fick mig att förstå varför jag fått  sånna stora humörsvändningar, pga minipillerna! Helt förvånansvärt var det inte men... det var ju skönt att verkligen få det förklarat för en. Det är därför jag lätt blir arg, ledssen eller ibland bara inte kan sluta skratta. Stört hur det där kan påverka en egentligen. Hah. Men jag får helt enkelt stå ut, orkar inte hålla på att byta och grejjer nu, inte nu när jag köpt för ett helt år! Urs. Blotta tanken får mig att bli trött och seg i hela huvudet.



Nu ska jag gå ut och skapa mysig stämning med mina nyinköpta bruna ljus och kanske får jag ner lite kläder i lådorna istället för att ha dom stökandes på soffan. Heh. SKA absolut försöka hålla mig från att röra min mobiltelefon dessutom! Puss på er!



 


Saknar dig!!!(bilden tagen i början av hösten)

Av C - 21 oktober 2007 22:05

Imorgon åker min älskling till Åland i tre dagar, jag kommer sakna dig älsk!

Imorgon börjar även en ny start på veckan. Film film film, det är vad de två första dagarna kommer handla om. Skönt ändå, soft! Annars inte mycket plannerat. Får ta dagarna som dom kommer och försöka uppehålla mig själv från tristess, eftersom det oftast är då saknaden sätter sina märken.


Den här helgen har för övrigt varit väldigt rolig (?). Fredag - fest hos Lina som till slut visade sig vara rätt (med tanke på omständigheterna) rolig. Igår mös jag tillsammans med Älsklingen, och det slutade med att både han och Ida sov över hos mig. Mys mys. Kollade på någon skräckfilm som inte alls var så värst läskig, mer äcklig. Idag vaknade jag vid halv tolv och bakade croissanter, mh mh mh! Fast de blev liiite för salta! Men gott var det. Sen bestämde jag och älsk oss för att ta 14.10 tåget mot Kista för att möta upp hans bror, svägerska och bedårande brorsdotter. Sedan kom även hans, ah det går inte att förklara henne, syster. Mys pys! Kom hem och träffade Linsann som jag inte träffat på evigheter, känns det som. Därimellan har hon upplevt så himla mycket, på så himla kort tid dessutom. Skönt att få se att hon lever åtminstonde. Har även pratat med Nea älsk idag, stackarn har blivit av med en mobil telefon. Upphittad? Ring mig.


Men nu är det nog dags att bädda ner sig i en varm säng, så att man kommer upp någon gång imorgon.


Puss på er.


I WILL MISS YOU, FAG!

Av C - 20 oktober 2007 17:40

Mår få fruktansvärt bra i all denna trötthet. Känns så otroligt bra allting. Speciellt med bakgrundsmusik av Salem Al Fakir - me likie.


Igår var hursomhelst en kul kväll, efter ett tag. Kom hem fram mot halvtvå tiden. Inte så jätte farligt sent iallafall. Mycket skratt med Liza blev det, goa tjejjen liksom höhö. Idag har dagen som väntat varit helt seg, men ändå mysig och bra. Orkar inte så mycket. haha. ska ner och mysa lite nu.

Av C - 19 oktober 2007 16:28

Okej jag måste verkligen sluta vara så beroende! ett helt klart måste! det är varken bra för mig eller någon annan, bara jobbigt!


Ikväll ska jag iallafall över till Lina på lite mys, hehe. Sen vet man aldrig vad som händer. Imorgon ska jag antagligen hyra lite film och mysa med Älsklingen som jag sedan på måndag troligen åker till Kista tillsammans med. Sen åker han bort från mig... suck. men det går nog bra ska ni se.

Annars vill jag bara meddela att det gick skit bra för mig på mitt matteprov som jag hade i förra veckan. Nära inpå VG, och det var bara första provet, weehoo! Så ikväll blir det fira av det. YHES!

Av C - 17 oktober 2007 17:12

Är så överdrivet trött idag. Orkar ingenting, vill egentligen bara sova! Skönt iallafall att bara ha en lektion imorgon. Slappt. Sen är det bara det att man ska åka in till uppsala. Får se om jag har någon som helst ork alls.

Världens dilemma har jag också. Jag vill ha en kappa till vinterjacka men ändå inte. Kommer antagligen frysa ihjäl om så blir. Suck. Hjälp någon?

Presentation

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 varenda dag.
 när jag kommer ihåg.
 när jag lyckas komma in på den.
 enstaka gånger.
 brukar inte läsa i vanliga fall.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards